Necdet Seçkinöz Ortaokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan, sosyal aktiviteler yönünden zengin bir kurum kültürüyle; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen, vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük etmektir.

Misyon: MİSYONUMUZ Kendimizi bütünün bir parçası olarak gördüğümüz ve sorunun değil, çözümün parçası olmak istediğimiz için; Öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.

Başarılar: **Okulumuz Uluslararası Okullarda Orman Programına katılmış, 2012-2013 öğretim yılının güncel konusu olan ormanlar, iklim ve biyolojik çeşitlilik konulu eylem planını ve yıl sonu çalışmalarını tamamlamış olması sonucunda sertifika ve bayrak ile ödüllendirilmiştir (Ağustos 2013). ** Okulumuz Toplam Kalite Yönetimi alanında "Yılın Kaliteli Okulu Ekip Dalında" Yenimahalle İlçesinde 3.lük ödülüne layık görülmüştür (2012-2013 Öğretim Ylı). ** Uluslararası Eko-Okullar Programı kapsamında 2011-2012 ve 2012-2013 yılları arasında başarıyla yürütülen çevre konulu eğitim çalışmalarımızdan ötürü okulumuz "Yeşil Bayrak" ödülü ve sertfika almaya hak kazanmıştır (Haziran 2013). ** 6-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında, Çayyoluspor ve Çayyolu Platformunun ortaklaşa düzenlemiş oldukları Gençlik Futbol Turnuvasında okulumuz Yıldız Futbol takımı ortaokullar arasında 1. olmuştur (Mayıs 2013). ** 25-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan "Etik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde; Ankara ilinde düzenlenen Etik konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Doğa GEMALMAZ, Ankara 2. olmuş ve Ankara Valisi tarafından başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir (Mayıs 2013). ** 2012-2013 eğitim öğretim yılında Arı Koleji´nin düzenlemiş olduğu 5.Matematik Olimpiyatlarında okulumuz öğrencilerinden Öyküm KELLE "Altın Madalya" ve Uygar YAŞAR "Gümüş Madalya" almışlardır (Mayıs 2013). ** Çayyolu Platformu ve Çayyolu Spor´un birlikte düzenlemiş olduğu 4. Geleneksel Cumhuriyet Kupası´nda Okulumuz Yıldız Erkek Futbol Takımı, finalde Göktürk İlkokulu futbol takımını 22/11/2012 tarihinde 3-2 mağlup ederek Çayyolu futbol şampiyonu oldu (Kasım 2012). ** 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı "Okullarda Orman Programı" kapsamında Okulumuz sertifika almaya hak kazanmıştır (Ağustos 2012). ** Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Başkent Enerji Hareketi Projesi"ne katılan okulumuz "İl Değerlendirme Komisyonu" tarafından yürütülen değerlendirme çalışmaları sonunda başarı göstererek 24/05/2012 tarihindeki törende katılım sertifikası, plaket ve "Enerji Verimli Okul Bayrağı" almıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.45 - 15:20
Sportif Etkinlikler: Futbol/Voleybol/Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Projeleri
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006 Projesi

WEB - https://necdetseckinozortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PROF. DR. AHMET TANER KIŞLALI MAH. 2896 SK. NECDET SEÇKİNÖZ ORTAOKULU BLOK NO 1 ÇANKAYA / ANKARA

Yerleşim Yeri -

Ulaşım KORU METRO DURAĞINA 250 M UZAKLIKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezine 20 km. uzaklıktadır