"Okulum Temiz Belgesi" Aldık

28.01.2021 252

OKULUMUZ  "OKULUM TEMİZ SERTİFİKASI" NI ALDI

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında 27 Temmuz 2020'de "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü", Bakan Ziya Selçuk ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından imzalanmıştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlığın temizlik standartları konusunda "Beyaz Bayrak" isimli bir çalışma yürüttüğünü ve bu kapsamda okulların standartları yerine getirdiğinde "Beyaz Bayrak" aldıklarını anımsatmış, koronavirüs sonrası dönemde okulların hijyen konusunda daha yüksek standartları yerine getirmesi gerektiğini ifade etmişti.

Necdet Seçkinöz Ortaokulu'nun  bu protokol çerçevesinde yeterlilik sahibi olduğu tespit edilmiş ve "OKULUM TEMİZ BELGESİ" ni almıştır.

Okulum Temiz Sertifikası'nı görmek için buraya tıklayınız.